fbpx

5 χρόνια συστημικό project management & service design στην Ελλάδα

Ήρθε η ημέρα που κλείνουμε 5 χρόνια δραστηριοποίησης, προσφέροντας υπηρεσίες διαχείρισης έργων (project management), σχεδιασμού υπηρεσιών (service design) και διεξαγωγής εκπαιδεύσεων (workshop & facilitation) σε περισσότερους από:

Συνολικό κοινό
0
Συνεργάτες
0
Συμμετέχοντες εργαστηρίων
0
Θετικά σχόλια
0 %
Χώρες
0 +

Ο λόγος που δημιουργήθηκε οργανισμός Youthnest ήταν να μελετήσουμε πιο συστημικά τις ρίζες των κοινωνικών προβλημάτων στην Ελλάδα, να αναζητήσουμε ουσιαστικές λύσεις εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο που στήνουμε projects και ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες, εκπαιδεύοντας παράλληλα πάνω από 2.000 ανθρώπους σε μεθοδολογίες που μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και την ζωή τους καλύτερη. 

Από περιβαλλοντικές δράσεις μέχρι υπηρεσίες υγείας, αλλάζουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις κοινωνικές προκλήσεις, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας τον αντίκτυπο κάθε κοινωνικής δράσης που οργανώνει ένας Δήμος, μια Περιφέρεια, ένα τμήμα CSR, ένα ερευνητικό κέντρο, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ή μια οργάνωση.

Για να γιορτάσουμε τα δικά μας γενέθλια, σχεδιάσαμε μια σειρά δράσεων, προωθώντας ανοιχτά όσα μάθαμε τόσα χρόνια: Τον Μάρτιο εστιάζουμε στο ουσιαστικό Project managementτον Απρίλιο στο ανθρωποκεντρικό Service Design και τον Μάιο σε αποτελεσματικά Workshop & Facilitating

5 χρόνια project management & service design στην Ελλάδα_F-03

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 (18.00-19.30), στο κεντρικό μας event “10 πράγματα που μάθαμε για την συστημική προσέγγιση κοινωνικών projects & υπηρεσιών στην Ελλάδα” για να μας γνωρίσετε και να εκμαιεύσετε χρήσιμες πληροφορίες και για το δικό σας καθημερινό έργο. Εγγραφείτε σήμερα εδώ δωρεάν.

event-5 years

Οι συστημικές αλλαγές απαιτούν αυτογνωσία, συμμετοχικότητα και σύγχρονη προσέγγιση

Ακόμη, σας προσκαλούμε σε μια σειρά δράσεων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες για να ενημερωθείτε, να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο  που εργάζεστε και να δικτυωθείτε:

Δωρεάν εργαστήριο: Ψηφιακά εργαλεία project management που θα ανανεώσουν την δουλειά σου (Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, 18.00-19.00) Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν.

2ήμερο εργαστήριο: Η μεθοδολογία του project management στην Ελλάδα.  Διαβάστε περισσότερα και εγγραφείτε στο link

project_management

Event: Ο (ανα)σχεδιασμός κοινωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα (Service Design) (Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, 18.00-19.30) Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν.

– 2ήμερο εργαστήριο: Μάθε πώς να στήνεις σωστά μια υπηρεσία (Service design) Διαβάστε περισσότερα και εγγραφείτε στο link

service-design

– Event: Η ψηφιακή εκπαίδευση στην μετά COVID-19 εποχή (Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, 18.00-19.30) Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν.

– 2ήμερο εργαστήριο: Πώς συντονίζεις ψηφιακά εκπαιδεύσεις & μαθήματα (24 & 26 Μαΐου 2021, 18.00-21.00) Διαβάστε περισσότερα και εγγραφείτε στο link 

workshop
audience-development
group-pera

Δείτε κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας δράσεις:

Park(ing)day-Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο ξανά

Μαζί με τη Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης, αναζητήσαμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να προωθηθούν στην κοινωνία (impact dissemination) τα αποτελέσματα του προγράμματος REMEDIO Interreg, υλοποιώντας 2 «Park(ing) Day» μαζί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Καλαμαριάς.

Community Pop-Up σε 6 γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Οι ανάγκες 6 σχολείων στο επίκεντρο της γειτονιάς. Μια δράση χαρτογράφησης της γειτονιάς γύρω από ένα σχολείο, ένα παιχνίδι καταγραφής των αναγκών των κατοίκων και ένα απόγευμα στην αυλή του δημόσιου σχολείου με σκοπό οι κάτοικοι να γίνουν ”Πρεσβευτές της γειτονιάς τους”.

Βιώσιμη μετακίνηση και πράσινες πόλεις στο ''Voltaro''

Μια δράση-ορόσημο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Αντιπεριφερεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος) για τις βιώσιμες μετακινήσεις στις ελληνικές πόλεις. Συμμετέχουν ενεργά από το 2017 50+φορείς, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και 3.500+πολίτες.

MΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ 80+ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΚΟ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:

ministry-logo
perifereia
municipality-of-thessaloniki
ΜΕΙΖΟΝΟΣ-ΑΣΤΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-LOGO
kepa-logo
tif-logo
INDUSTRY-DISRUPTORS-LOGO
Goethe-institute-logo

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

5/5
Υπέροχη εμπειρία η επαφή με τη Youthnest και προσωπικά και μέσω ενός webinar! Τους χαρακτηρίζει η αμεσότητα,η αυθεντικότητα και η τρομερή ενέργεια!

Ελπίδα Στραγάλη

5/5
Πολύ καλά δομημένα εργαστήρια δοσμένα με μια σύγχρονη, διαδραστική και επαγγελματική προσέγγιση! Σίγουρα παίρνεις πολύ υλικό για αυτοβελτίωση!

Γρηγόρης Ματ.

5/5
Απιστευτη ομάδα! Το σεμινάριο που παρακολουθήσαμε ήταν υπέροχο ❤️ Τέλεια δομη, τέλειες ιδέες και πάνω απ’όλα φαίνεται πως υπάρχουν άτομα με θέληση και ορεξη!

Αναστασία Δραγώγια

Έχετε απορίες;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@youthnest.com

magic