fbpx

Among: Our Rebranding Story

Σε έναν κόσμο συνεχώς μεταβαλλόμενο, δεν μπορούμε να μένουμε ίδιοι.
Όπως και εσείς, έτσι και εμείς αλλάζουμε, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε.

Μια φορά και έναν καιρό…υπήρχε μια ομάδα επαγγελματιών που οραματίστηκε μια κοινωνία εφευρετική, συνεργατική και καινοτόμα. Μια κοινωνία που ενσωματώνει γρήγορα ουσιαστικές λύσεις στις προκλήσεις της εποχής μας.

Έχουν περάσει 6 χρόνια που (ανα) σχεδιάζουμε project, υπηρεσίες και οργανισμούς που πάνε την κοινωνία μας ένα βήμα μπροστά.

 

Γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την αλλαγή;

Το 2022 αποφασίσαμε να αγκαλιάσουμε την ταυτότητα μας ολιστικά. Ανανεώνουμε το brand μας για να δυναμώσουμε ακόμα παραπάνω το μήνυμά μας.

Με τη σύγχρονη προσέγγισή μας στο σχεδιασμό project, υπηρεσιών, οργανισμών και εργαστηρίων καθώς και με τη δημιουργία ουσιαστικών συνεργασιών, συμβάλλουμε σε μια κοινωνία που αντιδρά αποτελεσματικά στις προκλήσεις, είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και μετατρέπει κοινότητες σε δημιουργικά οικοσυστήματα.

Η καινοτομία δεν είναι κάτι στατικό. Είναι δυναμικό. Η καινοτομία είναι εξέλιξη.

Η κοινωνική καινοτομία μάλιστα δεν υφίσταται χωρίς το ανθρώπινο στοιχείο. Χρειαζόμαστε εσάς, ατομικά και συλλογικά. Έτσι, γεννήθηκε το among. Ανάμεσα.

👉 Among θεωρίας, γνώσης και πράξης
👉 Among βιβλίων καινοτομίας, μεθοδολογιών και εφαρμογών τους
👉 Among ανθρώπων, δικτύων και κοινοτήτων
👉 Among του χθες, του σήμερα και του αύριο

 

 

among
/əˈmʌŋ/
preposition
Meaning: Situated more or less centrally in relation to (several other things).
eg. "great ideas are hidden among the stars"

Συνεργαστήκαμε με το slab

Χρώματα

Τα χρώματα που επιλέξαμε να μας εκπροσωπούν σε αυτή την αλλαγή είναι τρεις συγκεκριμένες αποχρώσεις του πράσινου, του κίτρινου και του ζαχαρί. Χρώματα που αντανακλούν την δημιουργικότητα και υπευθυνότητα του among με έναν δυναμικό και αισιόδοξο τρόπο.

Το logo

Το logo για εμάς, αντιπροσωπεύει οπτικά τη φιλοσοφία και τις αξίες του οργανισμού: συμμετοχή, συνεργασία, μεθοδολογία, εξέλιξη.

Τι θα ήταν το among αν ήταν...

ΦΑΓΗΤΟ; Φαλάφελ

Το φαλάφελ είναι ένα φαγητό σχετικά ”καινούργιο” στη δική μας καθημερινότητα. Μπορεί να το προσπερνούσαμε κάποτε για ένα…σουβλατζίδικο, ωστόσο όσοι/ες το δοκιμάζουν, το αγαπούν γρήγορα! Το αγαπούν γιατί είναι χρωματιστό, υγειινό, έχει ποικιλία στις γεύσεις και τους προσφέρει κάτι μοναδικό! Ελπίζουμε να αγαπήσετε το among, όπως αγαπάμε και εμείς τα falafel 😛

pille-r-priske-XJGWpI_ZUxM-unsplash

ΜΕΡΟΣ; Μια δημόσια παραλία στη Βαρκελώνη

Ένας ανοιχτός, δημόσιος, συμπεριληπτικός χώρος, όπου όλοι/ες είναι καλεσμένοι, ασχέτως διαφορών. Ένα μέρος όπου πηγαίνεις για να είσαι ο εαυτός σου, να περνάς όμορφα και να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εξελίξουν προσωπικά και επαγγελματικά. Αρκεί να σέβεσαι τη διαφορετικότητα.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ; Post-it 

Αν μας ξέρεις καλά, είναι αυτονοήτο αντικείμενο, αλλά τι αντιπροσωπεύει; 

Αντιπροσωπεύει τις ιδέες, την εξέλιξη, τη δημιουργικότητα,  με μία προσθήκη χρώματος και έντασης εκεί που χρειάζεται. Όπως μπορείς να πάρεις μαζί σου το post-it όπου και αν πας, έτσι και οι μεθοδολογίες μας μπορούν να ταριάξουν παντού.

paper-textures-Vq1FQ_uNppw-unsplash

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ; Ξυλουργός

Σκέψου έναν ξυλουργό να βρίσκεται στο εργαστήριό του, να βάζει την αγαπημένη του μουσική στα ηχεία και να ξεκινά να δίνει σχήμα και ζωή σε ένα κομμάτι ξύλου.

Η τέχνη του ξυλουργού θέλει πειθαρχία, μεθοδολογία και τεχνογνωσία. Παράλληλα, δίνει ελευθερία στον δημιουργό να οραματιστεί κάτι καλύτερο, κάτι λειτουργικό, κάτι χρωματιστό.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους @slab για την συνεργασία και τη δημιουργία! 

Ανακάλυψε μηνιαίες ευκαιρίες και σύγχρονες μεθοδολογίες για την εξέλιξή σου!