fbpx

Νέο εργαστήριο Project Management

Project Management: Πώς στήνω σωστά ένα project;💡

Το διαδραστικό εργαστήριο σε εκπαιδεύει να ”τρέχεις” αποτελεσματικά ένα έργο χωρίς να αργείς, χωρίς να μπερδεύεσαι και να χωρίς να αγχώνεσαι. Ένα έργο μπορεί να είναι ένα συνέδριο, μια εκδήλωση, μια καμπάνια, το στήσιμο ενός καταστήματος, μια χριστουγεννιάτικη collection ρούχων, το παραδοτέο ενός ευρωπαϊκού προγράμματος και πάρα πολλά ακόμα! Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά 4 & 5 Μαρτίου 2024.

Το 2027 υπολογίζεται από το Project Management Institute ότι
87.700.000 άνθρωποι παγκοσμίως θα εργάζονται στον κλάδο του project management!

Μετά από 7 χρόνια και 155+ συνεργάτες από διαφορετικούς κλάδους, ανανεώσαμε και σου προσφέρουμε ένα ταχύρυθμο διαδραστικό εργαστήριο 

(α) για να κατανοήσεις σε βάθος τη θεωρία του project management

(β) να εφαρμόσεις τα πρακτικά εργαλεία διαχείρισης έργου στην καθημερινότητα σου και στις ανάγκες σου

(γ) να δημιουργήσεις ουσιαστικό αντίκτυπο στην εργασία σου και στη ζωή σου!

Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα μάθεις πώς να υλοποιήσεις έργα (projects) που απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες και τους στόχους σου και εμπλέκουν όλους τους συνεργάτες. Θα κατανοήσεις τη μεθοδολογία του Project Management από το 0 μέχρι το 100, αναλύοντας με πρακτικές λεπτομέρειες την κάθε φάση: initiation, planning, execution & closing. Με έμφαση στις δικές σου ανάγκες, θα μελετήσουμε πώς διαχειριζόμαστε μια κρίση (⚡️ crisis management), τους πόρους (💰 resources management) αλλά και τον χρόνο (⏰ time management).

Το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε εσένα εάν ισχύει κάτι από τα παρακάτω:

  • Έχεις πρακτική εμπειρία στη διαχείριση κάποιου έργου, αλλά θέλεις να κατανοήσεις και να βελτιώσεις την διαδικασία που ακολουθείς ”εμπειρικά”.
  • Αναλαμβάνεις έργα στην εργασία σου και θες να κατανοήσεις το πλαίσιο στο οποίο υλοποιούνται σωστά: Μια εκδήλωση, ο ανεφοδιασμός ενός καταστήματος, μια ακαδημαϊκή εργασία, ένα νέο προϊόν, μια σημαντική συνάντηση και πολλές ακόμα καθημερινές μας δραστηριότητες είναι ”έργα’’.
  • Θέλεις να αναπτύξεις ένα καινούργιο skill από το μηδέν ώστε να δώσεις μια ώθηση στην καριέρα σου.
  • Θέλεις να διαχειρίζεσαι πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά την ομάδα σου.

Τι θα κερδίσεις:

Σκοπός μας θα είναι στο τέλος του εργαστηρίου να μπορείς να κατανοήσεις ολιστικά τα έργα που εμπλέκεσαι, να αξιοποιήσεις στην καθημερινότητα σου templates πρακτικών εργαλείων που θα παραλάβεις και τη βεβαίωση συμμετοχής.

Εφαρμόσιμη γνώση άμεσα στην καθημερινότητα σου και templates έτοιμα για χρήση
Σημαντική ορολογία (20+ λέξεις): Τι σημαίνει ο κάθε όρος, πού τον συναντάς, πώς εφαρμόζεται
Σημαντικές δεξιότητες (skills) για έναν/μια επιτυχημένος/η project manager
Πώς οργανώνεις αποτελεσματικά τις ροές εργασίας και το χρονοδιάγραμμα; (tasks, milestones, gantt chart)

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

1η μέρα:

18.00 – 19.00 Το project management & ο project manager

19.00 – 20.00 1ο βήμα: Εκκίνηση ενός project (Initiation)

20.00 – 21.00 2ο βήμα: Σχεδιασμός ενός project (Planning)

2η ημέρα :

18.00 – 19.00 3ο βήμα: Eκτέλεση ενός project (Execution)

19.00 – 20.00 4ο βήμα: Oλοκλήρωση ενός project (Closing)

20.00 – 21.00 Δεξιότητες project manager

Γιατί να πάρεις μέρος στο εργαστήριο;

Θα επενδύσεις στον εαυτό σου και στην καριέρα σου

Θα λάβεις άμεσο feedback και θα συζητήσεις τους προβληματισμούς σου

Θα αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, λαμβάνοντας γνώση μέσα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον

Θα δικτυωθείς με άλλους επαγγελματίες που μοιράζονται τις ίδιες ανάγκες με εσένα

Οι εισηγήτριες

Θάλεια Ρίζου

Η Θάλεια Ρίζου έχει εργαστεί ως Project Manager, Facilitator και Service Designer τα τελευταία 15 χρόνια σε πληθώρα επιχειρηματικών, αστικών και κοινωνικών projects στην Ελλάδα και σε 10+ χώρες στο εξωτερικό. Tα τελευταία 7 χρόνια ίδρυσε και διαχειρίζεται τον οργανισμό καινοτομίας among, ο οποίος εκσυγχρονίζει τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται projects και υπηρεσίες, που αντιμετωπίζουν τις κοινωνικές προκλήσεις στην Ελλάδα σήμερα. 

Έχει συνεργαστεί σαν project manager με δεκάδες φορείς στην Ευρώπη και την Ελλάδα, από τον οργανισμό Bosch Alumni Network στο Βερολίνο, το London School of Economics στο Λονδίνο, τους Architects for Change στον Λίβανο, μέχρι δεκάδες Δήμους, εταιρίες και φορείς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Παράλληλα έχει εκπαιδεύσει 700+ επαγγελματίες στην κατανόηση της μεθοδολογίας του project management στην Ελλάδα, με συνεργασίες από το Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη μέχρι την εταιρία Deloitte. Το πάθος της είναι το πώς εφαρμόζουμε στην Ελλάδα καινοτόμες μεθοδολογίες που κάνουν την εργασία μας πιο αποτελεσματική. 

https://www.linkedin.com/in/thaliarizou/

Χρύσα Πεταλά​

Η Χρύσα Πεταλά είναι συνιδρύτρια και η βασική Project Manager του among τα τελευταία 6 χρόνια, με ειδίκευση στο Facilitating και το Visual Notetaking. 

Έχει υλοποιήσει περισσότερα από 30 έργα (projects) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και δεκάδες εκπαιδευτικά εργαστήρια. 

Αισιόδοξη και δημιουργική, η Χρύσα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καινοτόμο διαχείριση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση. 

Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική και είναι πιστοποιημένη στον σχεδιασμό υπηρεσιών (Service Design) από τον οργανισμό IDEO.

Οικονομολόγος στο επάγγελμα και κοινωνική επιχειρηματίας στην καρδιά, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον ορθολογισμό με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας στους πελάτες την υποστήριξη που χρειάζονται περισσότερο.

Παράλληλα, είναι μέλος δικτύων όπως το Culture for Change, EFB και Humanity in Action.

 https://www.linkedin.com/in/chrysapetala/

Τι λένε οι συμμετέχοντες για εμάς;

5/5
Υπέροχη εμπειρία η επαφή με το among και προσωπικά και μέσω ενός webinar! Τους χαρακτηρίζει η αμεσότητα, η αυθεντικότητα και η τρομερή ενέργεια!

Ελπίδα Στρ.

5/5
Πολύ καλά δομημένα εργαστήρια δοσμένα με μια σύγχρονη, διαδραστική και επαγγελματική προσέγγιση! Σίγουρα παίρνεις πολύ υλικό για αυτοβελτίωση!

Γρηγόρης Ματ.

5/5
Απίστευτη ομάδα! Το σεμινάριο που παρακολουθήσαμε ήταν υπέροχο ❤️ Τέλεια δομή, τέλειες ιδέες και πάνω απ’ όλα φαίνεται πως υπάρχουν άτομα με θέληση και όρεξη!

Αναστασία Δραγ.

Γιατί να μας εμπιστευτείς;

Στον οργανισμό καινοτομίας among ενδυναμώνουμε και (ανα) σχεδιάζουμε projects, υπηρεσίες και οργανισμούς, ώστε να αντιμετωπίζουν τις κοινωνικές προκλήσεις στην Ελλάδα πιο μεθοδικά, συστημικά και συμμετοχικά. Tην αλλαγή δεν τη φέρνεις μόνος, γι’ αυτό έχουμε συνεργαστεί με περισσότερους από 95 δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, έχουμε πραγματοποιήσει εργαστήρια σε 11+ χώρες με 3.400 συμμετέχοντες, όπου το 96% αυτών βαθμολόγησαν ως ”Εξαιρετική” την εμπειρία τους.

0
Συνολικό κοινό
0 +
Συνεργάτες
0
Συμμετέχοντες εργαστηρίων
0 %
Θετικά σχόλια
0
Χώρες

Κόστος εργαστηρίου

Πρωταρχικός μας σκοπός μας είναι να φέρουμε την πιο σύγχρονη παγκόσμια γνώση στην Ελλάδα στις πιο προσιτές τιμές. Έχοντας εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του οργανισμού μας, μπορούμε με μεγάλη χαρά να σας προσφέρουμε χαμηλές τελικές τιμές, καθώς πιστεύουμε βαθιά ότι εκπαιδεύοντας καλύτερους project managers δημιουργούμε ένα καλύτερο κόσμο για όλους.

▶️ 100€ γενική είσοδος 2-ήμερου εργαστηρίου 6 ωρών

▶️ 80€ μειωμένη είσοδος με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή κάρτας ανεργίας